massatge Teràpies
Enfoco els massatges a descontracturar la musculatura i relaxar el cos i la ment.
La majoria de problemes de dolor a nivell muscular, venen deguts a la tensió que provoca l’estrès emocional, a la falta de tonicitat de determinats músculs, a mals hàbits posturals, als moviments repetitius que es produeixen en determinades feines i a factors climàtics com el vent, la humitat i el fred que troben un bon refugi en el sistema musculoesquelètic quan aquest està debilitat.
Totes aquestes causes poden provocar desajustaments dels ossos com vertebres, pelvis o la cintura escapular que aniran empitjorant cada vegada més el dolor.
Combinant diferents tècniques de massatge relaxo la musculatura de manera que es restableixi la circulació sanguínia i es netegin totes les toxines que s’havien anat acumulant en la zona provocant el dolor.
Un cop s’ha restablert una bona circulació en els músculs i tendons, mitjançant el massatge puc ajustar els ossos sense que sigui un procés traumàtic.

L’objectiu és alinear el màxim possible tot el sistema musculoesquelètic per a tenir una postura corporal el més equilibrada possible. Per això, al final de la sessió, dono les pautes necessàries a nivell d’hàbits i exercicis perquè la persona pugui anar-se treballant per si mateixa.

Durant tot el massatge, poso una atenció especial en relaxar la ment del pacient a través del massatge cranial, de manera que en acabar la sessió, la persona se sent completament relaxada a tots nivells.

Altres teràpies 

moxibustión acupuntura
moxibustión embarazo
ventosas acupuntura