Carme Badosa massatges Banyoles

Enfocat a tractar el dolor i relaxar el cos i la ment.

La majoria de problemes de dolor en l’àmbit muscular, vénen deguts a la tensió que provoca l’estrès emocional, a la falta de tonicitat de determinats músculs, a mals hàbits posturals, als moviments repetitius que es produeixen en determinades feines i a factors climàtics com el vent, la humitat i el fred que troben un bon refugi en el sistema musculoesquelètic quan aquest està debilitat.

Totes aquestes causes poden provocar desajustaments dels ossos com vertebres, pelvis o la cintura escapular que aniran empitjorant cada vegada més el dolor.

Combinant diferents tècniques de massatge relaxo la musculatura de manera que es restableixi la circulació sanguínia i es netegin totes les toxines que s’havien anat acumulant en la zona provocant el dolor.

L’objectiu és alinear el màxim possible tot el sistema musculoesquelètic per a tenir una postura corporal la més equilibrada possible. Per això, al final de la sessió, dono les pautes necessàries pel que fa a hàbits i exercicis perquè la persona pugui anar-se treballant per si mateixa.

Durant tot el procés, poso una atenció especial en relaxar la ment del pacient a través del massatge cranial, de manera que en acabar la sessió, la persona se sent completament relaxada a tots nivells.

 

 

Altres teràpies