El Qi Gong Cervical flexibilitzarà i enfortirà la teva columna cervical. Alhora activarà el flux energètic de tots els canals que circulen en aquesta àrea per prevenir el dolor i preservar el bon funcionament de tots els seus components.

Les males postures, els traumatismes, l’estrès, la tensió nerviosa i també els esforços i moviments repetitius, poden danyar articulacions, músculs, lligaments i nervis del coll originant dolor, contractures, pèrdua de mobilitat, mal de cap, mareig, vertígens, dolor irradiat als braços, formigueig a les mans, etc.

El mètode Jing Zhui Gong està focalitzat a flexibilitzar i enfortir la columna cervical, activar el flux energètic de tots els canals que circulen en aquesta àrea per prevenir el dolor i preservar el bon funcionament de tots els seus components.

Es treballa amb tots els principis del Qi Gong; relaxació, respiració, concentració i in-tenció, la qual cosa fa que el treball sigui molt més complet que practicar només esti-raments. A més, ens ajuda a prendre consciència de les postures i mals hàbits que adoptem i ens dóna eines per anar-ho corregint.

El Qi Gong mèdic per a les cervicals va ser creat per un equip de metges a l’hospital de Qi Gong mèdic de Hebei per a respondre a la petició del Ministeri de Sanitat de la República Xina. El treball d’investigació en pacients de cervicàlgia es va portar a terme durant tres anys. Després dels excel·lents resultats obtinguts, el 1991 el govern va atorgà a l’equip mèdic, el premi a la millor obra científica.

Consta de dues sèries d’exercicis, una en postura asseguda que ens permet practicar-lo en qualsevol moment i una altra en postura dreta on participa tot el cos.

La sèrie d’exercicis facilita l’equilibri energètic a la zona cervical i suposa un mètode profilàctic i curatiu.

Taller de Qi Gong Cervical

Horari: 6 divendres de 18. 15 h a 19.45 h
Dies: 22 d’octubre, 29 d’octubre, 5 de novembre, 12 de novembre, 26 de novembre i 10 de desembre.
Preu: 125 € tot el curs. Inclou apunts i un vídeo amb els exercicis