Tallers i activitats

Hi ha molts temes relatius a la medicina tradicional coreana i les seves teràpies que vull compartir amb tu.  És per això que ofereixo  xerrades, classes i tallers intensius, que t’ajudaran a conèixer i comprendre el funcionament del teu cos per prevenir possibles trastorns i aprendre a tenir cura de la teva salut.

Qi Gong mèdic per les cervicals 

Del 13 de gener al 24 de febrer.
Dimecres de 18.30 a 19.45 h.
Màxim 6 persones

Les tensions quotidianes afecten ràpidament tota la musculatura de l’esquena i especialment de la part superior. La manera en què vivim el dia a dia canvia molt si estem a gust amb el nostre cos o si patim molèsties o dolor.

Quan tenim tensió muscular i fem estiraments, notem un alleujament, però si no van acompanyats d’un treball articular i d’una relaxació interna, ràpidament tornaran a tensar-se.

El Qi Gong t’ofereix una manera diferent de treballar els teus problemes musculars. Treballem amb tot el cos per a tractar una zona, aprenem a relaxar la musculatura amb el moviment suau, la respiració i la intenció. D’aquesta manera aconseguim un moviment fluid i lliure que promou el bon funcionament muscular i articular, i, de mica en mica l’estructura corporal va millorant.

Si tens molta tensió a la part superior de l’esquena, si a vegades pateixes torticoli, si et fan mal les cervicals o tens alguna hèrnia discal, si passes moltes hores estudiant o treballant en un despatx, sens dubte que aquest treball t’anirà molt bé.

Treballarem una sèrie d’exercicis en postura dreta i una altra en postura asseguda que els podràs fer des de la mateixa taula de treball.

 Tots els exercicis que s’ensenyaran en aquest curs, són fruit d’un estudi de l’hospital de Qi Gong de Hebei (Xina), per a tractar els problemes cervicals.

Inscripcions

Si estàs interessat/da truca al 669744759 o envia un missatge a info@carmebadosa.com.
Si no et van bé els horaris, posa’t en contacte amb nosaltres igualment. Organitzarem més cursos segons disponibilitat i demanda dels interessats.